onze oudejaarsavondformules

Kerstmis in de Auberge de la Ferme

Supplement van

165€/pers

(die er verblijft met een pension of halfpension formule, zevengangenmenu en drank inbegrepen)

L’apéritif servi en cave,
Champagne Blanc de blanc en magnum Maison Testulat à Épernay
Le buffet de fruits de mer et ses mises en bouche

Le foie gras et la truffe blanche d’ALBA,
Pain d’épice / confit de mandarine / toast chaud.

Le pigeonneau et la betterave,
Sauce rouge sang, tombée de choux rouge comme un Kimchi,
Condiments au barbecue.

Le filet de maigre rôti sur peau,
Réduction au jambon d’Ardenne, mousseline de butternut
Cèpes, moules et caviar osciètre

La pause fraicheur,
à la violette
 
La gigue de biche de Rochehaut,
Sauce sirupeuse aux saveurs de sous-bois,
Garnitures

Deze prijs omvat à volonté:

  • het aperitief met champagne brut in onze kelders
  • het gastronomische 7-gangenmenu
  • een selectie van kwaliteitswijnen
  • koffie of kruidenthee en zoete lekkernijen
  • frisdrank en bier
  • pousse-café
  • muzikale animatie, magie en tafelgoochelen

     Het forfait tegen € 195 /persoon all-in als u niet in het hotel verblijft met een pensionof halfpension-formule, voor de hele oudejaarsavond, zevengangenmenu en drank inbegrepen

Nieuwjaar in de Auberge de la Ferme

Supplement van

270€/pers

(die er verblijft met een pension of halfpension formule, zevengangenmenu en drank inbegrepen)


L’apéritif servi en cave,
Champagne Blanc de blanc en magnum Maison Testulat à Épernay
Le buffet de fruits de mer  et ses mises en bouche

Le hareng fumé
Mariné à l’huile d’olive et à l’aneth citronné
Crevettes grises / Bouillon iodé au pamplemousse rose

Le homard
Rémoulade de topinambour et raifort
Coques / condiment fumé / croustillant à l’encre de seiche, sauce champagne

Le râble de lapin en ballotine
Farci de sa cuisse, jus corsé à la carotte / confit d’oignons grillés
Crème de châtaignes / truffe  

La pause fraicheur
« Mandarine et le Napoléon »

La gigue de faon de Rochehaut
Sauce sirupeuse aux saveurs de sous-bois,
Garnitures et pommes Amandines

Les fromages
Servis sur assiette, jeunes pousses,
sirop et fruits secs

Le traditionnel gâteau de circonstance
Selon notre pâtissier

Deze prijs omvat tot de ochtend à volonté (tot en met 4h)

  • het aperitief met champagne in onze kelders
  • het gastronomische 7-gangenmenu
  • een selectie kwaliteitsvolle wijnen
  • koffie of kruidenthee en zoete lekkernijen
  • de waterval van crémant in de tuinen
  • slingers en feestartikelen
  • uitstekende en afwisselende muzikale animatie
  • befaamde artiesten tijdens de maaltijd
  • het vuurwerk-, geluid- en lichtspektakel in de tuin
  • het traditionele buffet met Ardense omelet, Ardense ham, uiensoep, oesters... vanaf 1.00 u 's ochtends in de keuken ...
  • Vermaak en verrassingen in de tuinen van de Auberge vanaf 23.30 u

De vaste prijs van € 300/persoon die niet in het hotel verblijft, voor de all-in oudejaarsavond, menu en drank inbegrepen.

Nieuwjaar in Taverne de la Fermette

220€/pers

(De vaste prijs van € 220/persoon die niet in het hotel verblijft, voor de all-in oudejaarsavond, menu en drank inbegrepen.)

Deze prijs omvat tot de ochtend à volonté (tot en met 4h):

  • het aperitief met champagne in het terrasse, naar brazzero
  • het gastronomische 6-gangenmenu
  • een selectie kwaliteitsvolle wijnen
  • koffie of kruidenthee en zoete lekkernijen
  • de waterval van crémant in de tuinen
  • slingers en feestartikelen
  • uitstekende en afwisselende muzikale animatie
  • befaamde artiesten tijdens de maaltijd
  • het vuurwerk-, geluid- en lichtspektakel in de tuin
  • het traditionele buffet met Ardense omelet, Ardense ham, uiensoep, oesters... vanaf 1.00 u 's ochtends in de keuken

  • Vermaak en verrassingen in de tuinen van de Auberge vanaf 23.30 u.
  • De keuken is open vanaf 1.00 u voor buffetten met zeevruchten, beenham, alle soorten omeletten, uiensoep, mosselen en degustatie van wijnen en desserts.

Terug