ONZE Activiteiten

HET LANDBOUWMUSEUM

Een verrassende  kennismaking met het landbouwersleven uit vervlogen tijden ! Het landbouwmuseum geeft huidige en toekomstige generaties een opmerkelijk beeld van het leven van onze voorouders langs een verrassend scenografisch parcours, dat de bezoekers onderdompelt in dat nog niet zo verre verleden.
Het landbouwmuseum valt bij jong en oud in de smaak en is zeker een bezoek waard.

Meer informatie en  tarieven op de website

www.agrimusee.be

HET DIERENPARK

 In het dierenpark "Entre Ferme & Forêt" vinden we een veertigtal soorten : boerderijdieren, wild uit de bossen en exotische en zeldzame diersoorten. Ontdek ze tijdens een rit van een uur op ons treintje en geniet van de schoonheid van het landschap. Een mooi moment dat zowel bij kinderen als volwassenen
in de smaak valt.

Meer informatie en  tarieven op de website

www.agrimusee.be

DE DEGUSTATIEKELDER

De "Caveau de l'Auberge" werd in het verlengde van de wijnkelder uitgegraven. Deze magische plek is volledig toegewijd aan de passie voor wijn. En iedereen kan ervan genieten, van de grootste connaisseurs tot mensen die gewoon dol zijn op deze goddelijke drank.

Le clos du Champ Là-Haut

Met zijn zuidelijk gerichte ligging in het dierenpark "Entre Ferme et Forêt" geniet deze bescheiden wijngaard van de Auberge de la Ferme van de gunstige invloed van de beekjes van de Semois en bescherming tegen ongunstige wind dankzij de helling waarop de wijngaard werd aangelegd.

DE ARDEENSE BOETIK

De Ardeense boetiek is een unieke plaats waar de producten van l'Auberge de la Ferme, onze leveranciers en anderen te vinden zijn. Vrije toegang zonder aankoopverplichting. Maar dan moet u wel kunnen
weerstaan aan de verleiding ...

www.boutiqueardennaise.com

logo rochehaut loisir

BEZOEK DE WEBSITE VAN HET LANDBOUWMUSEUM EN HET DIRENPARK !

Ontdek het dierenpark en het landbouwmuseum van Rochehaut, twee uiterst vermakelijke plaatsen in de volle natuur.

Uurroosters, praktische informatie, formules en programma's voor scholen, groepen en bedrijven.

Bekijk website