Restaurants

het gastronomisch restaurant

Meer informatie

de Taverne de la Fermette

Meer informatie

La grange in het Landbouwmuseum

Meer informatie

 

het gastronomisch restaurant
van Auberge de la Ferme

In het restaurant, gelegen aan de achterzijde van de oude familieboerderij die werd omgetoverd tot de Auberge, kunt u genieten van de culinaire knowhow van 'chef' Michel Boreux en van zijn team. En dat alles verfijnd geserveerd met de glimlach door het personeel onder het alziende oog van zijn echtgenote Patricia.

bekijk op de kaart van het gastronomisch restaurant

restaurant gastronomique de l'Auberge de la Ferme

Dit restaurant beschikt over drie zalen, met elk een eigen zaalmanager: één voor 40 tot 50 personen, één voor 20 personen (ideaal voor familiefeestjes met zicht op en toegang tot de tuinen) en een derde zaal met een ontvangstcapaciteit van 50 tot 60 personen (waar de warme en koude ontbijtbuffetten worden gehouden). Naargelang behoefte is het mogelijk één, twee of drie zalen te openen.

Deze zalen met een niet al te grote afmeting en Ardense decors ademen een geborgen sfeer uit.

Vooraan in het restaurant bevinden zich de salons waar u in comfortabele stoelen kunt genieten van een borrel, koffie en een afzakkertje... En onder de zalen van het restaurant werden de wijn- en degustatiekelder aangelegd waar tienduizenden flessen liggen te rijpen voor een meer dan geslaagde combinatie met de gerechten......

previousnext