Restaurants

L'epi d'or

Het gastronomisch restaurant

Meer informatie

La Taverne de Rochehaut

Brasserie met streekproducten

Meer informatie

L'angus Grill

Restaurant grill van de

"Brasserie de Rochehaut"

Meer informatie

Onze Traiteurdienst

Meer informatie

het gastronomisch restaurant
Van  l'auberge de rochehaut
l'epi d'or

In het restaurant, gelegen aan de achterzijde van de oude familieboerderij die werd omgetoverd tot de Auberge, kunt u genieten van de culinaire knowhow van 'chef' Michel Boreux en van zijn team. En dat alles verfijnd geserveerd met de glimlach door het personeel onder het alziende oog van zijn echtgenote Patricia.

bekijk op de kaart van het gastronomisch restaurant

restaurant gastronomique de l'Auberge de la Ferme

Dit restaurant beschikt over drie zalen, met elk een eigen zaalmanager: één voor 40 tot 50 personen, één voor 20 personen (ideaal voor familiefeestjes met zicht op en toegang tot de tuinen) en een derde zaal met een ontvangstcapaciteit van 50 tot 60 personen (waar de warme en koude ontbijtbuffetten worden gehouden). Naargelang behoefte is het mogelijk één, twee of drie zalen te openen.

Deze zalen met een niet al te grote afmeting en Ardense decors ademen een geborgen sfeer uit.

Vooraan in het restaurant bevinden zich de salons waar u in comfortabele stoelen kunt genieten van een borrel, koffie en een afzakkertje... En onder de zalen van het restaurant werden de wijn- en degustatiekelder aangelegd waar tienduizenden flessen liggen te rijpen voor een meer dan geslaagde combinatie met de gerechten......

Brasserie met streekproducten
La taverne de rochehaut

De 'Taverne de Rochehaut' is geherbergd in een gebouw dat in het jaar 2000 werd gerenoveerd. De taverne die zich heeft toegespitst op de ‘streekbrasserie’ biedt een groot terras en vele tafels.


bekijk op de kaart van de Taverne

Brasserie de l'Auberge de la Ferme

Het beschikt, vergeleken met de Auberge, niet over salons en de geserveerde maaltijden zijn eenvoudiger, maar daarom niet minder smakelijk. Het is de ideale plaats voor een minder uitgebreide, maar toch voortreffelijke maaltijd.

De vaste gasten zullen u ongetwijfeld bevestigen dat de borden hier altijd goed worden gevuld!

Naast de vaste gasten die ons trouw blijven en de klanten van de Auberge trekt dit restaurant in het hart van het dorp heel wat voorbijgangers aan die op weg zijn naar het uitkijkpunt.

het restaurant grill van de Brasserie de Rochehaut
L'angus Grill

De Angus-grill, een brasserie gewijd aan het grillen ... En het proeven van verschillende bieren die ter plaatse worden gebrouwen door Arnaud Boreux.
De cafetaria in de Brasserie de Rochehaut en het Agri-Muse is de plek om iets te drinken in afwachting van een bezoek aan het agrimuseum of de brouwerij.
Het biedt een originele setting en een gelegenheid om te eten, het weekend eerst.

La grange de l'Agri-Musée

Het is ook de ideale plek voor groepen, kinderen van scholen tot 3x20 jaar of meer ... Een ruimte voor banketten en allerlei evenementen ...
Een seminarruimte met een zeer grote capaciteit!
Als aanvulling op de mogelijkheden die bedrijven krijgen om hun seminars in de beste omstandigheden te organiseren, is de brouwerijruimte uitgerust met een professioneel geluidssysteem. Met een capaciteit van ongeveer 200 personen is het een seminarruimte met de grootste capaciteit in de regio. Naast een adembenemend uitzicht op de vallei, het dierenpark en de speeltuin, biedt deze kamer bewondering voor de brouwerij met zijn productie- en bottelgebieden in de kelder. Onder het grote terras, vindt plaats "Le P'tit Parc-loisirs" bestaat uit een speeltuin en een boerderij voor kinderen. Toegankelijk via een loopbrug vanuit de brouwerijhal, verlaten kinderen nooit de afgesloten en beveiligde ruimte.