In maart, Kom koken met Julien Lapraille!
300€/pers.

In maart, Kom koken met Julien Lapraille!

Profiteer van onze forfait voor het weekend van 27 tot en met 29 maart 2020

Aankomst op vrijdagnamiddag of vroegavond.

Aperitief in de kelder met warme en koude hapjes.

Op zondag rondleiding in de keuken met Julien Lapraille van 10 tot 13 uur
2 overnachtingen in halfpension met een gastronomisch 7-gangenmenu op zaterdagavond

Tarieven
Standaard Kamer300€
Standaard Kamer met jacuzzi330€
Terras Kamer met jacuzzi350€
Superieure kamer met jacuzzi en zonder terras 380€
Superieure kamer met jacuzzi en terras400€

Neem contact met ons op om uw forfait te reserveren

+32 61 46 10 00

1 kookworkshop en een aperitief in de wijnkelder aangeboden

Bekijk al onze vaste prijzen en pakketten

retour