In maart, Kom koken met Julien Lapraille!
290€/pers.

In maart, Kom koken met Julien Lapraille!

Profiteer van onze forfait voor het weekend van 8 tot en met 10 maart 2019

Aankomst op vrijdagnamiddag of vroegavond.

Aperitief in de kelder met warme en koude hapjes.

Op zondag rondleiding in de keuken met Julien Lapraille van 10 tot 13 uur
2 overnachtingen in halfpension met een gastronomisch 7-gangenmenu op zaterdagavond

Tarieven
Standaard Kamer290€
Standaard Kamer met jacuzzi320€
Terras Kamer met jacuzzi340€
Superieure kamer met jacuzzi en zonder terras 370€
Superieure kamer met jacuzzi en terras390€

Neem contact met ons op om uw forfait te reserveren

+32 61 46 10 00

1 kookworkshop en een aperitief in de wijnkelder aangeboden

Bekijk al onze vaste prijzen en pakketten

Terug