In maart, Koken met Michel Boreux
290€/pers.

In maart, Koken met Michel Boreux

Koken met Michel Boreux Van 1 tot 3, van 15 tot 17, van 22 tot 24 maart 2019


2 nachten in gastronomische halfpension
• 1 maaltijd met 5 gangen op vrijdagavond
• 1 gastronomische maaltijd met 7 gangen op
zaterdagavond
• Bezoek aan de wijnkelder en de degustatiekelder
van de Auberge
• Bezoek aan de tv-studio «Table & Terroir»
• Op zaterdag van 10 tot 12 uur kookatelier met
Michel Boreux en zijn team
• Degustatie in de keuken

Tarieven
Standaard Kamer290€
Standaard Kamer met jacuzzi320€
Terras Kamer met jacuzzi340€
Superieure kamer met jacuzzi en zonder terras 370€
Superieure kamer met jacuzzi en terras390€

Neem contact met ons op om uw forfait te reserveren

+32 61 46 10 00

Het bezoek aan de kelder, de televisiestudio, 1 kookworkshop en een aperitief in de wijnkelder aangeboden.

Bekijk al onze vaste prijzen en pakketten

Terug